יפית

שבירת רגל

שלום רב, בזמן יציאה לשעור התעמלות באולם המורה הלכה עם הילדים בתחילת הטור. הבן שלי שיחק עם עוד ילד בדחיפות והבן שלי דלף את הילד האחר והוא דחף אותו חזרה ,הבן שלי נפל ושבר את היד. המורה שלו היתה במקום ומיד טפלה בו אבל אני כועסת עליה. האם אפשר לתבוע אותה אישית?

עו"ד יואב בלומוביץ

לטעמי אין מקום וגם לא הייתי ממליץ לתבוע את המורה באופן אישי. המורה עובדת של בית הספר ובמקרה המתואר לא נראה כי קיימת אחריות אישית. תיתכן אחריות של המוסד החינוכי. אוכל להרחיב על כך טלפונית. בברכה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים