שיראל

בני בן השנתיים שבר עצם בכף היד בגן פרטי

שלום, בני בן השנתיים שבר עצם בכף היד (העצם שמתחת לאגודל) בזמן שהיה בגן פרטי. הילד נפל בשעות הבוקר המוקדמות והצוות לא דיווח לי שהוא נפל וגיליתי את הנפיחות רק ב16:00 כאשר אספתי אותו מהגן. במרם עשו צילום וגילו שזה שבר. 3 שבועות עם גבס. האם אני יכולה לתבוע את הביטוח של הגן?

עו"ד יובל המלי

שלום רב, קודם כל בריאות שלמה ומהירה לבנך. שנית, אכן ניתן לתבוע את חברת הביטוח המבטחת את גן הילדים, אך הדבר תלוי בהבנת נסיבות התאונה בצורה מפורטת. הנכם מוזמנים ליצור קשר עם משרדי כדי שנוכל להבין האם המקרה המתואר מהווה תאונה ברת פיצוי מכוח פוליסת הגן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים