נירית

שבירה קרסול במהלך משחק כדורסל בבית ספר

שלןם , הבן שלי שבר את הקרסול במהלך משחק כדורסל והוא עם גבס חודש ימים .יש לי ביטוח בריאות אישי לכל המשפחה בנוסף לביטוחים שיש לילדים בבית הספר. אני מבינה שדרך ביטוח כל תלמידי בית ספר אין אפשרות לתבוע כל עוד אין נכות. שמעתי מאחד ההורים שאכן יש אפשרות לתביעה על שבר ולא ברור לי האם זה נכון ?

עו"ד יובל המלי

שלום, ככל שאין נכות קבועה או זמנית (העדרות ממושכת של מספר חודשים) אז אין עוד מה לדרוש בשלב זה. פיצוי בגין שבר ניתן בפוליסת תאונות אישיות פרטית אך לא בפוליסה של תאונות אישיות תלמידים. בכל שאלה הנך מוזמנת לפנות למשרדי להמשך יעוץ. בריאות שלמה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים