ריקי

בן נחתך בים

הבן שלי נחתך ברגל בחוף הים מבקבוק שבור שהיה זרוק בתוך החול. לקחנו אותו לבית חולים, תפרו לו את החתך והוא נשאר לישון בלילה בבית חולים. מי אמור לשאת בתוצאות ולפצות אותו? העירייה של אותו חוף ים? האם הביטוח תקף גם בחופש הגדול?

עו"ד יואב בלומוביץ

ריקי שלום הביטוח תקף גם בחופש הגדול. ככל שנגרמו הוצאות יש לדרושם מן הביטוח. במקביל, לפי תיאורך תיתכן אחריות של בעלי חוף הים- לעיתים הרשות המקומית ולעיתים גורם פרטי- יש לבדוק. בריאות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים