אלי כר

ילד כיתה א , שן קידמית

שבוע שעבר הילד נפל בכניסה לבית ספר ושבר את השן הקדמית ( שן קבועה ) לאחר 2 ביקורים אצל רופאת שיניים ( צילומי שן ) לדעתה שורש השן נפגעה מה שמצריך טיפול מעמיק יותר אצל רופאה מומחית. מה הנוהל מול בית הספר והאם יש כיבוי ביטוחי ? ( הילד בכיתת תקשורת בבית ספר רגיל )

עו"ד יובל המלי

תלוי מאוד בנסיבות התאונה, במידה ונסיבות התאונה תעלנה התנהגות רשלנית מטעם צוות ההוראה ו/או התשתיות במקום אז במצב כזה ישנו סיכוי לאחר הליך משפטי לפיצוי כספי והשבת הוצאות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים