שירלי

ילד פצוע

אחיין שלי בן ה-7 נפצע קשה מאוד בקייטנה. רגלית של כסא מתקפל שעליו הוא ישב נסגרה לו על האצבע והחלק העליון של האצבע נקטע לו. כמובן שהוא סובל מאוד אבל הוא מטופל וכל המשפחה איתו כל הזמן. אני פונה בנוגע לאפשרות לתביעה של החברה שמפעילה את הקייטנה ובנוסף האם ההורים שלו יצטרכו להגיש בקשה לנכות עבורו והאם הוא יכול להיות זכאי? תודה

עו"ד יואב בלומוביץ

שירלי שלום ראשית, רפואה שלמה. לשאלתך- כמובן שיש מקום לבחון תביעה כנגד מפעילי הקייטנה ואולי גורמים נוספים, לאחר פירוט נוסף של נסיבות המקרה. כחלק מהתהליך מתבצעת בדיקת של זכויות נוספות, כמו גם עניין נכות רפואית. על מנת להרחיב את יכולה ליצור עימי קשר במייל או בטלפון 077-5603088. שוב, רפואה שלמה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים