שרונה

תאונה במשפחתון

אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל אשמח אם תעזור לי. הבת שלי נפצעה במשפחתון. בשבוע שעבר היא עמדה על כסא ונפלה. נשברה לה הרגל, היא עדיין לא יכולה ללכת למשפחתון ואני צריכה להפסיד עבודה. בעלת המשפחתון אומרת שהילדה השתוללה. האם היא יכולה להגיד דבר כזה? האם זו לא אחריות שלה להשגיח על כל הילדים? האם אוכל לתבוע אותה?

עו"ד יואב בלומוביץ

שרונה שלום, מוטב היה לבעלת המשפחתון לא להאשים את הילדה בפציעתה, אלא לשים לב למעשי הילדים ובפרט לאסור על משחקים מסוכנים כגון טיפוס על כסאות. האחריות לשלומם של הילדים במשפחתון כמובן מוטלת עליה ויש לבדוק מה בדיוק הוביל לפציעת בתך על מנת לתבוע אותה. בת כמה ילדתך? רפואה שלמה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים