נורית

בעקבות האסון אתמול

בעקבות האסון שקרה אתמול לבן ה-15 במגרש הכדורסל, איך אני כאימא יכולה להרגיש בטוחה לשלוח את הילדים שלי לשחק במקומות ציבוריים? איך אפשר להיות בטוחים שהמתקנים בטוחים לשימוש הילדים? אפשר לדרוש מהעירייה לעשות בדיקות?

עו"ד יואב בלומוביץ

נורית שלום אכן אסון קשה ומצער. מקומות ציבוריים, כלומר כאלו אשר בטיפול העירייה או המועצה המקומית נבדקים ע"י הרשויות באופן תקופתי ( בכל אופן- אמורים להיבדק). כמובן שקיימים תקנים לגבי מתקנים ספציפיים. ניתן לוודא דרך הרשות המקומית את התקינות של מתקנים מסוג זה, אך איני בטוח כי מבחינה פרקטית ניתן לעשות זאת לגבי כל מתקן ומתקן אשר נמצא בסביבתו של הילד. זהירות ועירנות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים