שיר

ניתוח בעקבות פציעה במהלך פעילות בית ספרית

שלום , לפני שנה וחצי במהלך משחק כדורגל מטעם בית הספר ביתי נפלה, וכתוצאה מנפילה זאת היא שברה את עצם הבריח ונזקקה לניתוח. מאז אותו יום אנחנו ברדיפה בלתי פוסקת אחרי חברת הביטוח של בית הספר. לאחר הניתוח ביתי הייתה בבית למשך 21 יום . ברצוני לדעת האם המאבק כנגד חברת הביטוח הוא מאבק שיהיה לו סוף והאם יהיה ניתן לקבל פיצוי כספי או שמאבק זה הינו מיותר ?

שיר

ראשית תודה רבה על התגובה המהירה. לאחר הניתווח ביתי נאלצה לעבור עוד ניתוח כתוצאה מתגובה אלרגית אל הקיבוע, היום כשנה לאחר הניתוח השני עדיין מידי פעם ביתי סובלת מכאבים המקשיים עליה לבצע פעילויות שונות , הלכנו לרופאים רבים ומסקנתם הייתה שלא לכל כאב יש סיבה ושניתוח בעצם הבריח לרוב גורם לכאבים ולא לריפוי מלא. לפי הבנתי מס' הימים המינימלי שניתן לקבל עליו פיצוי הוא העדרות של 21 יום - האם מספר זה זה כולל שבתות ? בנוסף ביתי החסירה מספר רב של ימים על בדיקות וכתוצאה מכאבים , האם יש דרך לקבל פיצוי גם על ימים האלו למרות העובדה שאינם רצופים ? תודה שיר

עו"ד יואב בלומוביץ

שיר שלום, הפעם התנצלות על התגובה המאוחרת. 21 ימים מתייחסים למצב של נכות זמנית ללא קשר לשבתות. שאר הנזקים שנגרמו לכם הינם נזקים אשר יש לתבוע ממי שגרם לנזקים- אם יש כזה. קשה לי להתייחס לכך מאחר ואין פרטים רבים על נסיבות האירוע. בברכה,

עו"ד יואב בלומוביץ

שיר שלום לפי הנתונים שנתת, לפחות בכל הנוגע להיעדרות מבית הספר, נדמה כי הנכם זכאים לפיצוי. אנסה לעזור כאן אם תאמרי לי מה דרשתם מחברת הביטוח ומדוע את מגדירה הענין כ"מאבק"? מה מצבה של הילדה היום לאחר הניתוח? האם נותרה מגבלה כלשהי? אל תתייאשי. במידת הצורך הייתי ממליץ לפנות לעורך דין המתמחה בתחום ואשר יתנהל בשמכם מול חברת הביטוח. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים