רענן

תקיפה של כלב על הבת שלי

הבת שלי בת 8 חזרה משיעור ציור ברגל הביתה עם חבר לכיתה וכלב של משפחה שגרה לא רחוק מאיתנו, קפץ עליהם ונבח עליהם. הם מאוד נבהלו ונכנסו לבית ליד ופחדו לצאת עד שאני אבוא לקחת אותם. מאז היא מפחדת ללכת לשיעור ציור אלא אם כן אני מסיע אותה. אני לא יכול לעשות את זה כל פעם כי אני עובד. הכלב לא נשך אותה אבל דיברתי עם בעל הכלב והוא אמר שהוא לא יכול להשאיר את הכלב כל הזמן בחצר ולכן נותן לו לצאת מחוץ לחצר. הוא יכול לעשות את זה? יש לילדה טראומה

עו"ד יואב בלומוביץ

לבעלי כלב חובות שונות הקשורים, בין היתר, בסוג הכלב. הנסיבות של האירוע לא מפורטות דיו בעניין זה.ייתכן ויש מקום לערב את הרשות המקומית אך מכל מקום איני רואה עילה כלשהי בתחום הנזיקי במקרה זה. בריאות לבתך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים