אירית

תאונה בבית ספר

מה הנהלים לגבי תאונה שמתחרשת בכתלי בית הספר? למי הצוות החינוכי צריך לדווח ואיך מתבצע ההליך כולו?

עו"ד יואב בלומוביץ

אירית שלום, לפי הנחיות משרד החינוך, על מנהל בית הספר למלא דו"ח על כל תאונה שמתרחשת בין כותלי בית הספר, ולהעבירו לחברת הביטוח ולגורמים נוספים המפקחים על בית הספר. במקרים מסוימים יש חובת דיווח מיידית למנהל המחוז בטרם העברת הדו"ח. בדו"ח יירשמו , בין היתר, פרטי האירוע, עדים לאירוע והטיפול הרפואי שניתן בעקבותיו. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים