הודיה

ילד שנפגע במעון

שלום! בשנת הלימודים הקודמת, בני בן השנתיים וחצי נדחף ע"י ילד אחר על שפיץ של שולחן. נפתחה לו השפה בצורה עמוקה, ונפגעה לו שן קדמית. היינו איתו במיון, ומאז בביקורות קבועות אצל רופאת שיניים במעקב אחרי השן הנפגעת (לבדוק אם בשלב מסוים יהיה כדאי לעקור אותה) הגשתי תביעה לביטוח המעון על ימי העבודה שאני ובעלי הפסדנו (הבילוי במיון, והימים בהם הילד לא הלך למעון). הביטוח דחה את התביעה. מה אנחנו יכולים לעשות? תודה רבה הודיה

עו"ד יואב בלומוביץ

הודיה שלום, לפי הפרטים שמסרת אני מבין שפנית לחברת הביטוח שביטחה את בנך בפוליסת תאונות תלמידים. אם אכן כך הדבר- אין כיסוי לנזקים שאת מתארת( כגון הפסד ימי עבודה של ההורים) במקרה הזה. במידה וטעיתי אשמח אם תפרטי מהי סיבת הדחיה. הנזקים מהסוג שאת מתארת הינם ברי תביעה ככל שיש גורם שהתרשל והביא לפגיעת בנך. כי אז ניתן, בנסיבות מסוימות, לדרוש אף הוצאות מהסוג שאת מתארת. אציע לך לפנות לעו"ד המתמחה בעניין. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים