רעות

כסא על ילד בבית ספר

רק התחילה השנה וכבר אלימות. ילד מהכיתה של הבן שלי זרק עליו ועל עוד ילד כסא בהתקף של זעם. במזל לא נגרם נזק משמעותי אבל הכסא פגע לבן שלי בכתף ויש לו כאבים. את מי אפשר לתבוע ואיך?

עו"ד יואב בלומוביץ

רעות שלום, לא מסרת בן כמה בנך. האם בן 6 או בן 17. יש לכך חשיבות. כן יש חשיבות להימצאותו/ה של מורה בכיתה לצורך תשובה על השאלה. לאחר מכן וככל שיש מקום להגיש תביעה, יש לבחון מה הנזק שנגרם לבנך, ככל שנגרם. אוכל להשיב רק לאחר קבלת פרטים מדוייקים יותר. בינתיים אאחל שנת לימודים מוצלחת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים