פרידה

שריטה בעין

עו"ד יואב שלום הבן שלי נפל ונחבל בעין כשנסע בהסעה של הילדים בחזרה הביתה מביה"ס. לקחתי אותו לחדר מיון ושם אמרו לי שיש לו שריטה בעין. תהליך ההחלמה הוא 3 שבועות בערך והוא נאלץ ללכת עם רטיה. האם עלינו להגיש תביעה נגד נהג ההסעה, חברת ההסעה ו/או ביה"ס? מה עלינו לעשות?

עו"ד יואב בלומוביץ

פרידה שלום, מהתיאור שלך אני מבין, כי המקרה מהווה תאונת דרכים. אי לכך יש לפנות לחברת הביטוח ( חובה) שביטחה את הרכב בו נסע ילדך. אמליץ לעשות זאת באמצעות עורך דין. נוסף על כך יש לבחון תביעה לפי פוליסת תאונות אישיות, במידה ובנך נותר בבית זמן ממושך או במידה ונגרמו לכם הוצאות מיוחדות עקב פגיעתו. רפואה שלמה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים