קרן

מתנערים מאחריות במשרד החינוך

לפני יותר משנה, הבת שלי נפצעה בביה"ס אחרי שקבוצה של תלמידים יותר גדולים ממנה רצו והפילו אותה. מהנפילה היא פתחה את הראש, תפרו לה את הראש והיא גם לא הגיעה לבית ספר כמה ימים. אני פניתי למשרד החינוך אבל הם אמרו שזה באחריות של הרשת של בתי הספר שהבת שלי לומדת בה. הרשת אמרה שזה לא באחריותם. אני כבר לא יודעת מה לעשות. למי אני אמורה לפנות ובאחריות של מי זה כן?

עו"ד יואב בלומוביץ

ישנם מקרים בהם האחריות חלה במשותף על משרד החינוך ועל רשת בתי הספר או העיריה. יש לבחון היטב את נסיבות המקרה, נוכחות של מורים באזור והשטח בו נפלה בתך ( מסדרון, רחבה וכו'). אציעך לפנות לעורך דין המתמחה בנושא על מנת שיפעל בעניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים