בילי

שבירת עצם הירך וניתוח - בטיול נוער של המתנ'ס

שלום ! בתי היתה בטיול נוער מטעם המתנ'ס המקומי , הם עשו תחרות ריצה שכל אחת מרימה עוד בת על גבה (שכמך ..),החליקו ונפלו על בתי ,מעוצמת המהירות ומשקל של בת נוספת עליה ,היא שברה קשה את עצם הירך ,עברה ניתוח קשה של הכנסת ברזל (פלטיניום -מסמר)לתוך חלל עצם הירך וחיזוק עם ברגים,קיבוע פנימי . אושפזה 4 ימים , וכבר חודש בבית בכאבים .ומפסידה הרבה לימודים (בגרויות חורף),ואנחנו כהורים מפסידים ימי עבודה , והסיפור רק בתחילתו ,מה עלינו לעשות ??

עו"ד יואב בלומוביץ

בילי שלום, ראשית- רפואה שלמה לבתך. יש לעשות מספר דברים חשובים. לפי התיאור של פגיעת בתך יש מקום לתשלום במסגרת פוליסת תאונות אישיות. תחילה עבור התקופה בה היא שוהה בביתה ולאחר מכן בהתאם למצבה. נוסף על כך, יש לבחון היטב מה הוביל לפגיעתה, האם הפגיעה היתה יכולה להימנע והאם קיים גורם שהתרשל בנסיבות המקרה. במידה וכן, אז יהיה מקום לדרוש פיצוי על הפסדים נוספים כגון ימי העבודה שתיארת. מכיוון שהפגיעה אינה קלה, אמליץ לך לפנות באופן אישי לעורך דין המתמצא בתחום. בכל שאלה נוספת אשמח לסייע. בברכה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים