גבריאלה

לימודים בבית

אני אתחיל בקרוב ללמד אנגלית בשיעורים פרטיים בביתי. יהיו קבוצות של ילדים שיבואו אחה"צ של 4-5 תלמידים. האם עליי לדאוג לביטוח מיוחד או לגבות מההורים ביטוח במקרה של חס וחלילה תאונה בביתי של אחד הילדים?

עו"ד יואב בלומוביץ

גבריאלה שלום, מאחר ולפי תיאורך (ואני מאחל לך) צפויה תנועה "ערה" בביתך, הייתי ממליץ לבחון עם סוכן ביטוח רכישת פוליסת צד ג', למקרה ואחד הילדים ייפגע בביתך. ללא קשר, לילדים עד גיל 18 יש כיסוי ביטוחי במסגרת פוליסת תאונות תלמידים, אך אין בכך על מנת לשלול פיצוי בגין נזק אחר שנגרם בביתך. בהצלחה יואב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים