אריה

תאונה בשטח ביה"ס

ערב טוב ביתי בת 10 שנים. אמש בבית הספר תלמיד טרק בכוונה את הדלת על היד שלה. כל החלק העליון של הזרת "עף. העצם נחשפה. הועברה למיון שם נותחה תחת הרדמה . כעת מחכים לבדיקות האם נקרע גיד הזרת והאם נגרם נזק עיצבי. קיבלה 14 ימי החלמה בבית. הדלת עצמה היתה ללא תקני הבטיחות המתחייבים מחוזר מנכ"ל משרד החינוך, ולא היתה מורה משגיחה בהפסקה במקובל . מעבר למסמכים הרפואיים שבידי והמסמכים הרפואיים של אורטופד ונוירולוג שעוד יבואו, האם גם עליי לצרף : א. אובדן שעות עבודה בחדר מיון ובניתוח ? +עלות הטיפול התרופתי שמקבלת + אובדן ימי עבודה שלי ושל אישתי ? ב. איזה מסמכים נוספים או ראיות נוספות לצרף על מנת למקסם את התביעה מחברת הביטוח ? ג. מהי הערכתך האומדנית בדבר סיכויי הביטוח ? בתודה

עו"ד יואב בלומוביץ

אריה שלום, ראשית- בריאות לבתך. שנית- מוקדם מדי להעריך את הנזק מאחר והתאונה היתה רק אמש. בשלב זה עליך לאסוף את כל החומר הרפואי, קבלות בגין הוצאות, ראיות להפסדי שכר של בני משפחה וכו', וכשהנזק של בתך "יתגבש" וניתן יהיה לדעת האם נותר נזק לצמיתות או שלא- רק אז ניתן יהיה להעריך את שווי התיק. החלמה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים