אריה

תביעת פוליסת הביטוח מטעם ביה"ס

בס"ד בוקר טוב, שאני מצרף את כל הניירת הרפואית בדבר פציעתה של ביתי בשטח בית הספר לטופס תביעת חב' הביטוח : א. להיכן אני מצרף את אובדן ימי העבודה שלי ושל אישתי : לתביעה זו או לתביעה הנפרדת של משרד החינוך? ב. אם ישאר לה צלקת אסתטית את החוו"ד של המומחה לאן לצרף? בתודה

עו"ד יואב בלומוביץ

אריה שלום, אם אני מצליח להבין נכון, אתה מדבר על טופס תביעה הנוגע לפוליסת תאונות אישיות. במידה וכן- אין בפוליסה זו כיסוי לאובדן ימי עבודה של ההורים. ניתן לפנות בדרישה מסוג זה רק בתביעה בגין רשלנות המוסד הלימודי - כחלק מראשי הנזק. באופן כללי, אין כיסוי בפוליסת תאונות אישיות עקב צלקת אסתטית. יחד עם זאת קיימות הכרעות שונות של בתי המשפט אשר מצאו צלקות שונות כברות פיצוי, במידה והפגיעה אינה אסתטית בלבד. אף עניין זה יכול להיות ראש נזק בתביעה בגין רשלנות המוסד הלימודי. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים