אהוד

שבירת משקפיים

בני שבכיתה ו' הלך מכות עם עמית מכיתה אחרת. התלמיד השני בעט לא באשכים, ובני בתגובה לקח את המשקפיים של התלמיד השני. מורה ביקשה מבני להחזיר את המשקפיים, ובני ריסק אותם ברגליו. בית הספר דורק מאיתנו לשלם להורי הילד השני עלות משקפיים חדשות. אשתי הציע חצי-חצי היות והילד השני פתח במכות. מה עלינו לעשות? בתודה מראש.

עו"ד יואב בלומוביץ

אהוד שלום, ייתכן ובית הספר משמש לעניין זה כ'מגשר' ביניכם לבין הורי התלמיד השני, על מנת לנסות ולהביא לפתרון בעניין. יחד עם זאת, למיטב הבנתי, מן הבחינה המשפטית, דרישה כלשהי לפיצוי בגין שבירת המשקפיים אמורה להגיע מהורי התלמיד בלבד ולא מבית הספר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים