מירב

פציעה בצהרון

שלום אחותי מנהלת צהרון פרטי בבית שלה (בית פרטי). בצהרון יש למעלה מ-20 תלמידים בגילאים 6-13. אחד הילדים שכנראה היה משועמם עלה על כיסא וניסה להתלות על הנברשת שיש בסלון של הבית. הוא נפל וקיבל מכה בכתף ושבר את הנברשת כי היא נמשכה למטה ונפלה על הרצפה ונשברה. האימא של הילד כועסת על אחותי שהיא לא הייתה אחראית עליו והיא מסרבת לשלם על הנברשת אבל גם דורשת שאחותי תשלם לה על הפציעה של הילד וגם על עגמת נפש ואם לא היא תדאג שכל ההורים יעזבו את הצהרון. מה אחותי אמורה לעשות, איך החוק לטובתה של אחותי?

עו"ד יואב בלומוביץ

לאחותך אחריות לדאוג לשלומם ובטחונם של הילדים אשר בחזקתה ובמסגרת עבודתה. יחד עם זאת, כל מקרה נבחן לפי הנסיבות הספציפיות לרבות התנהגות הילדים והעובדים בזמן האירוע. אין פרטים לגבי חומרת פגיעתו של הילד ואיני יכול לייעץ בנוגע לאיומי עזיבת הגן. מפאת חוסר מקום בפורום- אציע כי אחותך תיצור עימי קשר טלפוני להסבר מפרוט יותר. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים