אבא

פציעת ילד בקניון

יש באזור מגורנו קניון שמפעיל פינה שבו ילדים משחקים קופצים ומשתוללים בעוד הוריהם עורכים קניות במקום המטרה של פינת המשחקים היא לתת שקט להורים כאשר הם עורכים קניות לבינתיים הילדים משחקים המיקום בו מונחת הפינה הנ"ל צמודה לעמודי ברזל מחודדים בפינה ללא אמצעי הגנה שמכסה את חודי הברזל כמו שיש בגני ילדים וכד' ביתי קפצה ונפצעה מאחד העמודים פניתי לקופת חולים שבתוך הקניון והרופא שלח אותי למיון בהדסה עין קרם כיוון שהחתך עמוק מידי והייתה זקוקה לתפירה בבית החולים ולזריקת חיסון טטנוס הרופא ציין שלמרות מאמציו תישאר צלקת אומנם קטנה יש לציין שצילמתי הכל את הפציעה והשטח הפוגע כמו"כ עדות יש מאח שלה ילד כבן עשר ששהה עמה וכן אחותה ילדה בת 9 רציתי לשאול אם יש מקום לתביעה נגד בעל הקניון שבשיחה עמו טען שיש שלט שהמשחק באחריות ההורים דבר שלא נמצא לדעתי במקום כלל ועוד שכל המטרה היא כמו שציינתי שההורים יקנו והילדים ישחקו כמו"כ מדובר בילדה בת שבע בריאה בד"כ שאינה זקוקה להשגחה צמודה כפעוטות

עו"ד יואב בלומוביץ

אבא מתיאור המקרה על ידך נראה כי התשובה חיובית ויש מקום לשקול תביעה נזיקית בגין האירוע. שלט המציין כי הילדים באחריות ההורים אינו יכול, לבדו, לשלול אחריות של בעל המקום לתאונה. בריאות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים