מיכאל

כיסוי לתלמידים בזמן עבודה - לא משולמת - מטעם /במסגרת בית הםפר

כיתה של הפרעות קשב וריכוז שיוצאים לעבודה כמה פעמים בשבוע אצל כל מני בעלי מקצוע (מוסך רפת גנן לדוגמא ) - בחינם או בעלות סימלית שמנוצלת לקנות כלי עבודה וכדומה - האם ביטוח התלמידים מכסה אותם ראיתי שכתוב שלא מכסה תאונת עבודה - אך פה זה מטעם בית הספר (א"כ לא בשטחו, ולא ע"י מורים,) נאמר לנו ע"י האחראית מטעם הערייה שהפוליסה מכסה אותם , אך היא לא ירדה לפרטים - האם הם מכוסים ? במילים אחרות כשאני בא לשכנע את "בעל המוסך " שיקח תלמידים האם אני יכול לומר לו שאין לו צורך לבטח אותם ? בתודה מיכאל

עו"ד יואב בלומוביץ

מיכאל שלום, מצטער על התגובה המאוחרת.. למיטב הבנתי פוליסת תאונות אישיות חלה במקרה זה. הפעילות שאתה מתאר, עד כמה שהבנתי, אינה במסגרת עבודה כנדרש בחוק, כי אם פעילות בית ספרית המתבצעת מחוץ לבית הספר, ולכן יש תחולה לפוליסה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים