שולי

בן שבר שיניים בטיול

הבן שלי יצא לטיול עם השכבה שלו. הוא עלה על מתקן, נפל ושבר את שתי השיניים הקדמיות שלו. הוא מסתובב כרגע עם שיניים קדמיות תותבות. הוא אמנם טיפס על מתקן כשלא היה אמור לעשות זאת אבל הוא היה באחריות בית ספר. אני חושבת שמגיע לנו פיצויי על טיפולי השיניים שהיו יכולים להיחסך לנו. למי אני פונה?

עו"ד יואב בלומוביץ

בפוליסת תאונות אישיות של בנכם ( ושל כל תלמיד)קיים כיסוי להוצאות מסוג זה. יש לפנות לבית הספר על מנת לקבל את פרטי הפוליסה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים