גדי

חכות כללית

שלום קוראים לי גדי גטה אני מקבל קצבת נכות בקרוב אני מקבל רשיון אני עובד כרגיל ותמפקד בעצמי ברצוני לשאול לשאלה:אני רוצה לקנות אוטו ויש שמועות שאומרות שביטוח לאומי ברגע שהוא רואה מצב כזה שבן אדם מתפקד בצורה רגילה ונורמטיבית אם הם מבקש רדיואקטיבי את כל הכסף כולל החזר על הש"ח האוטו אותו אני ירכוש זה נכון מחכה לתשובה ושתהייה כמה שיותר פרטני בנושא? תודה גדי

עו"ד רונן אבניאל

אין קשר בין בעלות על רכב לבין קבלת קצבת נכות כללית. אתה יכול להיות רגוע לגמרי - רכוש רכב ותמשיך לקבל קצבת נכות כללית!

גדי גטה

תודה