אבי

קצבת שירותיים מיוחדים

שלום אני נפצעתי ביד קרעתי 2 עורקים ו-2 עצבים ב12.11.10 ועל התקופה קצרה גם כן קבעו לי 100 אחוז רפואי ו100 אחוז בשר"מ והביאו לי רק 3 חודשים שר"מ וזהו זה מה שקבע הרופא בועדה. היום שמתי לבשקבעו לי מ1.6.11-31.5.12 100 אי כושר ו100 אחוז רפואי זמני ורשום שהרופא ממליץ לשר"מ ולא תבעתי שר"מ ברצוני לדעת האם אני עדיין יכול לתבוע עבור התקופה הזו? ומ1.6.12-31.5.13 קבעו לי 100 אחוז אי כושר ו76 זמני ו70 אחוז שר"מ ורשמו שלא ממליצים לשר"מ האם כדאי לי עדיין להגיש תביעה לשר"מ? והאם שר"מ דרך ועדה של שר"מ יכולים להוריד לי את אחוזי הנכות או לא או שהם יכולים לבקש שיעשו לי עוד ועדה ואז להוריד אחוזי נכות?

אבי

טעיתי הוא לא המליץ לשר"מ בתקופה בין ה-1.6.11-31.5.12

עו"ד רונן אבניאל

תוכל לתבוע קצבה לשירותים מיוחדים גם אם אין המלצה מצד המוסד לביטוח לאומי (זאת המלצה שלהם לעצמם...). ועדה של שירותים מיוחדים לא עוסקת בקביעת הנכות הרפואית על כן אין חשש שתיפגע נכותך הרפואית.