ורד

הבטחת הכנסה

שלום עו'ד רונן אחלה פורום אני בת 60 עוד מעט , חיה לבד מקבלת קצבת נכות קבועה(44%)ופנסיה קטנה בס'ה אלף ש'ח יש לי קשיים פיזים לצאת לעבודה למרות שעבדתי פה ושם כמה חודשים אחרונים כשעתיים ביום, עד שלא יכולתי יותר- ואני לא יודעת מה לעשות .שאלתי היא :האם מגיע לי הבטחת הכנסה להשלמה עד שכר מינימום לפחות כי החיים קשים עם כל הדוחק חובות ומצוקה ? תודה רבה

עו"ד רונן אבניאל

במידה ואת מקבלת קצבת נכות כללית אינך יכולה לקבל קצבת הבטחת הכנסה.

סארה

אני סארה חירשת