מזל

נכות

ערב טוב אני גרושה מיזה שנתיים לאחרונה עברתי סיטי מכיוון שאני סובלת מכאבי גב ובסיטי ראו שתי פריצות דיסק ובנוסף סובלת מחרדות הייתי אצל פסיכיאטרית שטוענת שיש לי גם הפרעת אישיות גבולית והפרעת אכילה קלה בנוסף לחרדות אני מטופלת 4 שנים ברווחה הם כמובן יודעים את מצבי בנוסף יש לי שני ילדים אני עובדת בכוח חצי משרה כדי שיהיה מה לאכול ויש לי השלמה מהבטחת הכנסה לאחרונה הפחדים השתלטו יותר ואני מבקשת מהגרוש שישן אצלי בלילות מדי פעם .אני רוצה להגיש תביעה לקצבת נכות האם מגיע לי בכלל ? ואם כן גם מי שיש לב סן זוג מגיע לה בכל אופן אופן בלי קשר לבן זוג? תודה

עו"ד רונן אבניאל

יכול להיות שמגיעה לך קצבת נכות כללית. כמובן שתצטרכי לעבור ועדות רפואיות בתחומי הליקויים הרפואיים השונים. קיומו של בן זוג לא מונע קבלת קצבת נכות כללית.