משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנכות כלליתבדיקת דום נשימה לנכות כללית

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

בדיקת דום נשימה לנכות כללית

יוא
יואל

שלום רב אני סובל מדום נשימה,כעת הופנתי לבדיקת דום נשימה על מנת לבדוק את החומרה הבדיקה מתבצעת בבית ,לאחר פענוח האם זה מספיק לביטוח לאומי לקביעת אחוזי נכות או שמחייב אותי לבצע בדיקה זו במעבדת שינה בלבד,יש לציין כי בוצעה לי בדיקת חמצן בשם סטרוציה ונקבע כי יש לי חמצן נמוך האם מספיק ומה רלוונטי לביטוח לאומי אני חש עייפות כרונית רוב היום

RE:
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)

יואל שלום, הבדיקה אכן מספיקה לביטוח לאומי, אך ליקוי זה מעניק בד"כ אחוזי נכות נמוכים מאוד שאינם מגיעים לסף הנדרש לצורך בחינת זכאות לקצבת נכות כללית. ישנם פרמטרים נוספים שנבדקים לעניין הזכאות לנכות כללית, מלבד הנכות הרפואית.

RE:RE:
עומ
עומר

למצער המידע שגוי. ביטוח לאומי אינו מכיר בבדיקות שינה ביתיות, אלא רק בבדיקות מלאות המבוצעות במעבדות שינה מוסמכות כמו אלה שבבתי החולים.

RE:RE:
יוא
יואל

תודה לך על התגובה אני סובל גם מibd דלקת כרונית במעי ומהשמנת יתר bmi 42לכמה אחוזים כל הפרמטרים יכולים להגיע?

RE:RE:RE:
יוא
יואל

ואגב בדיקת שינה בבית מספיקה?