שגית

נכות כללית

שלום רב, שמי שגית בת 40, במהלך חיי עברתי מספר ניתוחים והם: hallux valgus כפות רגליים, כיס מרה, שבר מסרק 5 כף רגל ימין עברתי ניתוח ושמו לי פלטינה עם ברגים, שד דו צדדי גידולים שפירים. חוץ מזה יש לי לחץ טאקלי קשה בצוואר לאחר ct, ושלוש פריצות דיסק גב תחתון. הגשתי בקשה לנכות בשנה שעברה ונקבע לי 19% לצמיתות, הגשתי ערעור אך האחוזים לא השתנו. כרגע אני מעוניינת לתבוע בשנית מאחר ובמהלך השנה האחרונה הגב גומר אותי והוצע לי זריקת אפידורל (אני מקבלת זריקות אחרות ונתפסת אחת לכמה חודשים) כמו כן אין הטבה בכף הרגל, קשה לי לעמוד זמן ממושך והדריכה כואבת. לצערי הרב במהלך השנה נמצא גם שיש לי copd בריאות וmvp בלב (צניחת מסתם). שאלתי היא האם יש מקום לתבוע בשנית? אודה לתשובתך וסליחה על אורך הטקסט. תודה.

עו"ד רונן אבניאל

תוכלי כמובן להגיש שוב תביעה. תצטרכי לעבור סף רפואי של 40% (במידה ועבדת עד לאחרונה) או סף רפואי של 50% (במידה ואת עקרת בית). בכל מקרה תצטרכי להשלים מסמכים רפואיים בתחומים השונים שטרם נבחנו על ידי המוסד לביטוח לאומי.