יגאל

נכות ביטוח לאומי עו"ד מייצג

הגדלת שכר טרחה שלום רב האם לאחר שנקבע גובה גמלת הנכות מביטוח לאומי ,וסוכם שכר הייצוג עיי עו'ד ,ובהמשך חלה עליה בסכום מכל סיבה האם יכול המייצג לבקש תוספת ,(ללא התערבות המייצג בתוספת). כמו כן אם הייתה ירידה בגמלה (לדוגמא תוספת עבור ילד שכבר לא משולמת ומקטינה את התשלום החודשי מביטוח לאומי)מה אז? תודה

item.Author מנהל הפורום רונן אבניאל - משרד עורכי דין

במידה והפסקת לקבל תוספת תלויים, שכר הטרחה צריך להתעדכן בהתאם. לגבי התוספת החדשה בחוק, החוק החדש החריג את התוספת לגבי גביית שכר טרחה באופן מפורש