מייקח

סיוע של עלות עו"ד מול ביטוח לאומי ובעיות צפויות

התחלתי בתהליך תביעת נכות. לפי מה שאני קורא באינטרנט מומלץ לקחת עזרה של עו"ד או של גוף כמו בזכותי או לבנת פורן. ראשית, איך הולך התשלום בייחוד לאור החקיקה בעניין. שנית, מה קורה יש קביעה של נכות, אך היא אינה מזכה בקצבה ושלישית ,במידה שיש קצבה אך היא מתנדנדת עקב שינוי המצב כמו ועדה נוספת לאחר פרק זמן שמצמצמת את הזכאות?

item.Author מנהל הפורום רונן אבניאל - משרד עורכי דין

התשלום בד"כ מתבצע על פי אחוזים לפי תשלום קצבה בפועל. במידה ונקבעת נכות אך לא משולמת קצבה, אינך אמור לשלם שכ"ט לפי אחוזים. ניתן לגבות תשלום עבור הטיפול הראשוני, אך סכום זה מוגבל ואף לעיתים מפחית את גובה האחוזים אותם ניתן לגבות.