משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנכות כלליתלצאת לעבודה במהלך נכות זמנית ונכה נזקק

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

לצאת לעבודה במהלך נכות זמנית ונכה נזקק

שרה
שרה

שלום, נקבעה לי נכות זמנית על סך 35% ונכה נזקק שמגדיל את הקצבה ל100. במידה ואני יוצאת לעבוד מתבטל לי רק הנכה נזקק? האם הנכות הזמנית תשאר אותה הדבר עד התאריך שנקבע בוועדה? והאם זה שיצאתי לעבוד יכול להשפיע על הנכות הצמיתה בוועדה הבאה?

RE:
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)

אכן. תפגע רק התוספת המשולמת עבור הנכה הנזקק. במקרה כזה כדאי לעדכן את מחלקת נכות מעבודה על חזרתך לעבודה, על מנת להימנע מחובות וקיזוזים בהמשך.