מאיה

נכות נפשית

שלום, אני בת 39, מוכרת למוסדות הרשמיים כסובלת מהפרעת אישיות גבולית + דיכאון קליני מזה כעשרים שנה ומטופלת בבי"ח תל השומר. עקב מחלת הדיכאון לא מצליחה להחזיק באף עבודה ומפוטרת תדירות. יש לי הערכה פסיכיאטרית הקובעת כי עקב מצבי הנפשי איני יכולה להתקיים מעבודה בשוק החופשי. ברצוני להגיש תביעה לקצבת נכות. מהם סיכויי? תודה, מאיה.

עו"ד רונן אבניאל

תצטרכי להגיש תביעה ולהמתין לתוצאות הוועדה הרפואית. במידה ויש בעיות רפואיות נוספות, אזי כדאי להמציא מסמכים רפואיים מתאימים ולהעבירם לוועדה הרפואית.