שלומית

זכויות נכה בקניית דירה

הייתי רוצה לדעת באיזה מקרים ישנו סיוע בקניית/רכישת דירה ראשונה לנכה 75% של ביטוח לאומי 71% רפואי

רפאל

שם תוכן הזכויות נכה בקניית דירה , לאן ואיך פונים לקבלת מענקים ממשרד השיכון והבנקים , והאם ידוע לך מה מקבלים ? אודה על תשובה מפורטת .( אגב מה זה "הכרה" למה זה טוב ? )ודעה:

עו"ד רונן אבניאל

אין זכויות לנכה ברכישת דירה מעצם היותו נכה המוכר בביטוח לאומי. תוכל לבקש הכרה ומענקים ממשרד השיכון או מבנקים למשכנתאות. תהיה זכאי גם לפטור ממס רכישה.