שני

נכות נפשית

לפני שבוע קבעו לי 25% נכות ורשום שנידחה הבקשה האם יש סיכוי ליותר אחוזים אם אני יערער יש לי בעיה אני לא מצליחה להיות במקום אחד הרבה זמן אני בורחת לפני שנתיים ברחתי מהבית ועזבתי את הילד שלי אז איך הם לא מבינים?? ומאיזה אחוזי נכות מקבלים כסף??

עו"ד רונן אבניאל

כדי לבחון את זכאותך לקצבת נכות כללית עליך לעבור סף רפואי של 40% (אם את מוגדרת כ"משתכרת"). רק אז יבחנו את דרגת אי הכושר שלך. כדאי לפנות שוב בערר או בתביעה חדשה להחמרת מצב ולבחון שוב את זכאותך לקצבת נכות כללית.