דוד

אם מותר לטוס לחו"ל אם אני מוכר בביטוח לאומי?

שלום רב , אני מוכר בביטוח לאומי מזה שנה וחצי עקב תאונת דרכים (65%) ואבדן כושר עבודה (100%) אחי הגדול רוצה לתת לי מתנה ולנסוע איתי לחו"ל לשבועיים לכל היותר. האם מותר לי לטוס לחו"ל ואמשיך לקבל את התנאים שמגיעים לי מהביטוח , והאם אני צריך לעשות משהו לפני כדי שאוכל לטוס בבטחה וללא דאגות מיותרות? אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי . תודה מראש. דויד

עו"ד רונן אבניאל

אין שום בעיה לטוס לחו"ל לחופשה קצרה ולהמשיך לקבל קצבת נכות כללית.

אסף

אם אפשר. מה התקופה המוגדרת כקצרה בנוגע לשהייה בחו"ל ?