עודד

נכות נפשית+פיזית

שלום רב, הנני מקבל קיצבת נכות נפשית זמנית. זומנתי לוועדה רפואית לבדיקת המשך הזכאות שתתקיים עוד חודשים. תוך כדי כך, לפני 10 חודשים נפגעתי בבית בגבי,ועד היום אני סובל מהגבלה תנועתית וכאבים. השאלה: א. האם ניתן עדין להגיש בקשה לועדה רפואית על המצב הפיזי שנוצר לי (היות ועברו כבר מעל ל 90 יום?) ב.האם ניתן לצרף את הבקשה לועדה רפואית אוטופדית-לאותו שאלון של מילוי מצבי הנפשי עבור הועדה הרפואית הנפשית? או שעלי למלא טופס בקשה לתביעת נכות כללית -מחדש? בברכה .ע.

עו"ד רונן אבניאל

תוכל לצרף מסמכים רפואיים עדכניים גם בגין פגימה נוספת הקיימת כמו למשל הליקוי האורטופדי אותו אתה מתאר. תוכל אפילו לכתוב מכתב ולצרף את המסמכים הרפואיים החדשים למכתב, גם ללא צורך במילוי טופס תביעה.