יוני

עבודה

בס"ד שלום רב, אני מושתל כליה פעם שניה ונמוך קומה 149 ( זה גם מוסיף לי לנכות ) היתה לי נכות של 100 אחוז קבועה ו 75 אחוז אובדן כושר עבודה. לאחר השתלה שניה הורידו לי את הנכות ל 46% ללא בדיקת רופא והשאירו לי אובדן כושר עבודה 75%. 1) רציתי לשאול האם הם יכולים להוריד לי את הנכות על דעת עצמם? זה לא הוריד לי כלום בקצבת נכות... 2) עד איזה סכום אני יכול לעבוד ולהרוויח בלי שיורידו לי מהקיצבה. תודה מראש

עו"ד רונן אבניאל

במידה שנכותך הרפואית נמוכה מ- 70% אזי תוכל להשתכר עד 45% מהשכר הממוצע במשק שזה 3,879 ש"ח ברוטו בחודש מבלי שקצבתך החודשית תיפגע.