ענת

ועדה רפואית

יש לי 33אחוזי נכות ממבטחים ומשום כך אני עובדת משרה חלקית.היתה לי תאונת עבודה הגשתי למבטחים החמרה בבעיה הבריאותית שלי שנוצרה עקב תאונת העבודה.הייתי בועדה רפואית במבטחים ובקשתי לצאת לפנסיה רפואית.החלטה שלהם היא 100אחוז נכות עד פברואר כשזה מתחלק 33אחוז הבעיה הרפואית ו 66 אחוז התאונת עבודה.לשאלתי האם בפברואר אני אצטרך לחזור לעבודה? ומה ניתן לעשות על מנת לצאת לפנסיה רפואית המצב שלי לא מאפשר חזרה לעבודה.תודה

עו"ד רונן אבניאל

בתום הזמניות תבקשי להיבדק שוב לצורך קביעת המשך הזכאות לפנסיה רפואית חודשית.