איילת

נכות תפקודית

שלום,שמשתי כמנכ"לית חברה ליעוץ ויזמות לרבות בחו"ל ,נפגעתי בתאונת דרכים שהוכרה כתאונת עבודה קיבלתי מהמלל 19% נכות צמיתה! עתה חברת הביטוח הפנתה אותי לרופא תעסוקתי מטעמהאני מצויה באבדן כושר תפקודי,איני יכולה לנהוג ממושכות,איני יכולה לשבת ברכב שעות ארוכות,כל נסיעה שלי היא לפחות 200 ק"מ ביום,איני יכולה לטוס לעבודתי מה עוד עלי להדגיש בפני הרופא התעסוקתי?? תודות מראש

עו"ד רונן אבניאל

ספרי גם על קשיים תפקודיים הגורמים לחולשה, עייפות, כאבים וכדומה.