עזרא

זקוק לרכב גדול

אני נכה 100% מוגבל מאוד בתנועה. אני מקבל קצבה של 50% ניידות. קיבלתי הנחה על קניית רכב אבל מדובר ברכב קטן ונפח מנוע קטן. הרכב שלי מלא באביזרים שיוכלו לעזור לי להתנהל מחוץ לרכב וכדי להיכנס אליו. האם אוכל לערער על גודל הרכב בגלל הצורך ברכב גדול יותר?

עו"ד רונן אבניאל

בהחלט כן. במידה ופנית כבר לועדה לגודל רכב וקיבלת נפח מנוע שאיננו תואם את מידותיך וצרכיך, תוכל לפנות שוב או להגיש ערר על ההחלטה. הסבר מדוע אתה צריך רכב גדול, מה הקשיים שלך בכניסה וביציאה מהרכב וכדומה.