דליה

ערעור על החלטת הועדה לניידות

הוזמנתי לפני מס' חודשים לועדה של משרד הבריאות לקביעת ניידות, אני סובלת מבעיות בברכיים ועברתי שני ניתוחים. בועדה נקבע לי 70% נכות בלבד אבל אני מתקשה מאוד ללכת וסובלת גם מכאבים בגב. האם היית ממליץ לערער על ההחלטה כדי לקבל אחוזי נכות גבוהים יותר בגלל הסבל שלי?

עו"ד רונן אבניאל

תוכלי לערער. במידה והוועדה תחשוב להוריד לך את אחוזי הנכות תקבלי הודעה לביתך בה תוכלי למשוך חזרה את הערר או להמשיך ולהתעקש על טענותיך להעלות את אחוזי הנכות.