משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

ועדת ערר

היל
הילה

שלום רב, ועדה רפואית קבעה לי אחוז ליקוי בניידות של 75% ברצוני להגיש ערר על קביעה זו. האם יכול להווצר מצב שבערר על קביעת הועדה יוחלט לתת לי אחוז ליקוי נמוך יותר?

RE:
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)

כן, אך לפני ההחלטה תינתן לך אפשרות לחזור בך מהערר. בפועל אחרי מהלך כזה, מחלקת הניידות במוסד לביטוח לאומי תקפוץ על המציאה וקרוב לוודאי שתזמין אותך לבדיקה חוזרת לאחר חצי שנה.

RE:RE:
שלו
שלום

שלום רב. עד כמה שידוע לי יש החלטה שלא מפחיתים אחוזי נכות מעבר למה שכבר יש .במקרה שמערערים . אבל במידה והוועדה מקבלת את הערעור ומעלה את אחוז הנכות,לביטוח לאומי יש זכות לערער על החלטת וועדת נידות.