משפטי– זאפ
משפטיפורומיםניידות - קצבת ניידותהגבלה בוועדה לגודל רכב

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

הגבלה בוועדה לגודל רכב

ירו
ירון

שלום , לאחר וועדה לגודל רכב נקבע לי רכב בנפח 2,400 פרטי (לפני כן הייתי בקטגוריה עד 1800 ) נוספו הגבלות ברשיון נהיגה : הגה מרוכך , גולה בהגה , הגה קוטר קטן נפגשתי עם מורה נהיגה מנוסה לנסיעת התרשמות לנוכח ההגבלות החדשות , שהתרשם מתפעול בטוח וקליל של הגה כח מרוכך אבל לא בקוטר קטן ועם הכפתור (תפוח), וייעץ לי לנסות לבטל את הגבלת ההגה בקוטר קטן . שאלתי היא , מכיוון שהנושא הוא גם כספי, מה עלול ביטול הגבלה לגרום לנושא נפח הרכב , ולנושא קצבת הניידות ? אוסיף שהרכב שהוועדה התרשמה לגביו היה אפשרות הכניסה למושב הנהג עם סיבוב רגליים ללא הגבלה במפתח הדלת . תודה, ירון.