תומר

אחוזי נכות למפרק ירך

שלום שמי תומר רצתי לדעת יש ליavn דו צדדי ,אני אחרי החלפת מפרק ירך אחד אני הולך להחליף את השני . השאלה שלי כמה אחוזי נכות נידות זה על החלפת שני מפרקים ?

עו"ד רונן אבניאל

מצב לאחר החלפה חוזרת של מפרק אחד - 50%. מצב לאחר החלפת שני מפרקים - 70%. הכל כמובן כפוף להחלטת הועדה הרפואית לקביעת מוגבלות בניידות.

בני שוורץ

עברתי ניתוח להחלפת מפרק ירך בשתי הרגליים האם אני זכאי לקצבת ניידות למרות שעברתי את גיל 67 אני בן 68

item.Author מנהל הפורום רונן אבניאל - משרד עורכי דין

לצערי לאחר שעברת את גיל 67, לא תבחן זכאותך אם לא קבלת בפועל קצבת ניידות בהגיעך לגיל 67.