משפטי– זאפ
משפטיפורומיםניידות - קצבת ניידותניידות לילד נכה והחמרת מצב

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

ניידות לילד נכה והחמרת מצב

רמי
רמי

שלום.. לבני הסובל ממחלת עצם נקבו בועדת ערר 85 אחוז לפי סעיפים מסויימים כאשר קבעו חלק מהן לצמיתות וחלק יציב.בביטוח לאומי יש לו גמלה של 50 אחוז רפואית וקבעו לו יציב בהחלטה בסוף.הוא אמור לעבור ניתוח לתיקון עיוות ויהיה עם מכשיר אלזרוב לכ 4 חודשים.בעבר נקבע לו 188 אחוז גמלה ל 6 חודשים. השאלה האם אני מסתכן אם מגיש להחמרת מצב ואז אחרי זה יוכלו לבקש הטבה במצב כי עבר ניתוח ואאבד חלק מאחוזי הנכות בניידות וגם בביטוח לאומי??? והאם אני מחוייב לדווח למשרד הבריאות לוביטוח לאומי בגין כל ניתוח נוסף

RE:
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)

לכאורה אתה מתחייב לעדכן בנוגע לשינוי במצב הרפואי ואכן יש סיכוי כי הוועדה תקבע כי הילד אינו עונה עוד על התנאים להכרה במוגבל בניידות

RE:RE:
רמי
רמי

אבל יש לו נכויות לצמיתות ויציב אז איך בדיוק יהיה סיכוי?? מישהו ממשרדך יצר קשר איתי ואמר לי אחרת שלפי המצב שאני מתאר הניידות לא תיפגע