ניסים

ניידות

עו"ד רונן שלום, בעברי שלושה ניתוחי גב האחרון עם קיבוע. לפני מס' שבועות עברתי ניתוח נוסף, הרביעי במספר בעקבות החרפה במצב. לאחר הניתוח (לא צלח) אני מסתייע בקב עם כאבים עזים ברגל. מאחר ויש לי מקום עבודה ( אני כרגע כחודש וחצי במחלה) ואני לא חושב שאני זכאי לקיצבה (וגם לא באמת רוצה בה), האם אני זכאי לתו נכה? האם אני חייב חתימה של המעסיק בשביל קביעת אחוזי נכות (זה מה שראיתי באתר של ביטוח לאומי). אודה לך על תשובתך ניסים

עו"ד רונן אבניאל

תוכל לפנות אל משרד הרישוי בבקשה לקבלת תו חניה לרכב. בדוק באתר משרד הרישוי את שנדרש ממך להמציא במסגרת הבקשה לתו חניה לרכב.