מולי

ניידות

לפני כ7 שנים ניפעתי קשה מאוד הגעתי לוועדת ניידות ושם אמרו לי תלך לפננו תעשה תנועות מסויימות וקיבלתי 70% אחוז ניידות.לאחרונה ממבי הולך ומידרדר אני ביקשתי החמרה ואכן בעוד כחודש יש לי וועדה בת"א. הם גם שם יגידו לי תלך ותעשה תנועות מסויימות או שמיתייחסים לגופו של עיניין קרי חוות דעת חדשות וכיוצא באלה? תודה

עו"ד רונן אבניאל

סביר להניח שתתבצע גם בדיקה רפואית שם תידרש להדגים כיצד אתה מבצע (או לא) פעולות מסוימות, כל זאת כדי לבחון את מידת הליקוי הרפואי והתפקודי שלך. הצגת חוות דעת רפואית בלבד אינה מספקות.