שולמית

דוח חניה

שלאני בעלת תו נכה וקיבלתי דוח על חניה במקום שיש בו תמרור של אין עצירה , המקום ליד שוק הכרמל כשלא היתה בעיה של הפרעה לתנועה, כל השורה היתה עם רכבים של נכים עם תו חניה לאף אחד לא נתנו דוח חוץ מלרכב שלי . הפקח רשם שיש חניה מסודרת בקרבת מקום . אני לא מבינה למה קיבלתי דוח האם תוכל להסביר לי בבקשה

גלי

מציעה לך ללכת לבית משפט. גם אני קיבלתי דו"חות חניה (כאשר אני מחזיקה תו נכה) והלכתי לבית משפט ובית המשפט ביטל לי שני דוחות. אין לך מה להפסיד, חוץ מקצת בזבוז זמן.

עו"ד רונן אבניאל

פורום זה עוסק בזכויות בניידות במשרד הבריאות ובמוסד לביטוח לאומי. מוצע שתפני בשאלתך החשובה לפורום אחר בפורטל משפטי.